AK Parti adayı Kutlu proje başlıklarını açıkladı

902

Kütahya Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette vizyon projeleri hakkında bilgiler veren AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami Kutlu, belediyecilik anlayışını fiziksel, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi kalkınma alanlarında inşa edeceklerini söyledi.
Trafik probleminden Millet Bahçesine, Kültür Yolundan istihdama kadar birçok proje hakkında bilgiler veren Kutlu, “Herkesin görüşlerini alarak yapılan işi muhatap kitlede bir memnuniyet duygusu uyandırması için dikkatli bir süreç yöneteceğiz. Zaten hemşehrilerimizle birlikteydik, daha yakın ve sıcak ilişkiler içerisinde diyaloglarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart seçimlerini tevazu, samimiyet ve elimizden gelen gayreti en yüksek oranda ortaya koyarak ülkemizin her yerinde milletimizin teveccühü ile AK Parti Belediyeciliğinin devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.
Kutlu, “Şehrimizdeki temaslarımız devam ediyor. Bu süreç içerisindeki temaslarımızda aldığımız duygu akışından dolayı çok mutluyum. Belediyecilik anlayışını 5 temel unsur üzerine inşa etmeyi düşünüyoruz. Bu fiziksel, sosyal, kültürel, ekonomik ve demokratik kalkınma başlıklarında yerel yönetim anlayışı geliştireceğiz. Bununla ilgili çalışma ve projelerimize devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Kütahya Belediyesinin vatandaşın yanında olduğunu daha güçlü bir şekilde hissettirmek için çalışmalar yürüteceklerini belirten Kutlu, vizyon projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Kutlu, “Fiziksel kalkınma ile alakalı, şehrimizdeki trafik akışının sağlanması için bütüncül bir çalışma yapmalıyız. Bunun içinde motorlu ve yaya trafik akışı, kavşak düzenlemeleri, otopark projeleri mevcut. Otoparklar üretirsek ana caddelerde yaşanan parkların azalması ile akışkanlığın sağlanacağına inanıyoruz. Bunu bir bütün olarak ele alarak, hemşehrilerimizin memnuniyetini sağlayabiliriz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın çok rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmayı planlıyoruz. Millet Bahçesi uygulamalarının çok daha genişini Kütahya’da hayata geçirmek istiyoruz. Sosyal kalkınma ile alakalı ise, mevcut sosyal dayanışmayı daha da güçlendirmeliyiz. Bunun için amatör spor kulüpleri çok büyük bir önem arz ediyor. Gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel enerjilerini doğru şekilde yönlendirmeliyiz. Kültürel kalkınma alanında ise Germiyan Sokağından Sultanbağı’na kadar bir kültür yolu projemiz var. Geniş bir kültürel vaha oluşturarak şehrin kültür ve sanatını öne çıkaracağız. Ekonomik alanda ise elimizdeki mevcut dinamikleri hızlandırıp, Avrupa Birliği fonlarıyla destekleyip istihdamın önünün açılması için projeler üretiyoruz. Yönetişim diye ifade edebileceğimiz, şehrimizin proje tespit ve yapılanların hemşehrilerimiz nezdinde bir tatmin duygusu uyandırması için karar verme sürecinde ilgili herkesle istişare edeceğiz. Onların görüşlerini alarak, yapılan işi muhatap kitlede bir memnuniyet duygusu uyandırması için dikkatli bir süreç yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir