Adaylar açıklandı Tanıtımı bugün

1010

AK Parti Kütahya ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığı bildirildi. İl, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile ilgili tanıtım toplantısı bugün yapılacak.
SÜRPRİZ İSİMLER
Alınan bilgiye göre, resmi olmayan açıklamaya göre, Tavşanlı’dan Mustafa Güler, Simav’dan Adil Biçer, Gediz’den Muammer Akçadurak, Emet’ten Hüseyin Doğan, Altıntaş’tan Arif Teke, Aslanapa’dan Muammer Özer, Şaphane’de Rasim Daşhan, Çavdarhisar’dan Halil Başer, Domaniç’ten Yurdagül Bakkal, Hisarcık’tan Fatih Çalışkan, Pazarlar’dan ise Bilal Demirci aday gösterildi.
Tavşanlı’nın üç beldesinde, Tepecik belediye başkanı Adnan Korkmaz tekrar aday gösterilirken, Tunçbilek belediye başkan adaylığına Nejat Tülek, Balıköy belediye başkan adaylığına ise Aladdin Kaçan aday gösterildi.
TANITIMA DAVET
AK Parti İl, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile ilgili tanıtım toplantısı bugün Dumlupınar spor salonunda yapacak.
Ak Parti Genel Merkez MKYK üyesi İffet Polat’ın da katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı ile ilgili İl Başkanı Ali Çetinbaş “15 belde,12 ilçe ve İl belediye başkan adaylarımızın tanıtım programını cumartesi günü Dumlupınar kapalı salonunda gerçekleştiriyoruz bu programa bizlerle beraber davamıza gönül vermiş tüm Kütahya halkımızı davet ediyoruz” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir