‘AK Parti belediyeciliği devam edecek’

1093

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Sami Kutlu, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Kutlu, yoğun bir seçim çalışmasına girdiklerini ifade eden Kütahya’da AK Parti belediyeciliğinin devam edeceğini belirtti.

“TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNE TEMAS ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Belediye Başkan adayı Kutlu, çalışmalarımız hakkında bilgiler aldı.
Seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Kutlu, yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
Kutlu, şöyle konuştu: AK Partimiz çok uzun süredir Türkiye’nin gündemine ve siyasi hayatına damga vuran bir siyasi partidir. Partimiz aday tespit sürecinden seçim stratejilerine kadar, sandık bazlı detaya inecek kadar çok yoğun ve ilkesel çalışma yapan bir siyasi organizasyon. Aday tespitinde de, sayın cumhurbaşkanımız aday adayı olmamamıza rağmen teşkilatımızla, milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve şehrin ileri gelenleriyle yaptığı araştırmalar neticesinde 31 Marttan sonra Kütahya Belediyesinde bizim devam etmemiz noktasında talimat buyurdular. Biz de bunu görev bilinci ve ciddiyetle itimada layık olmak, hem şehrimize hem de AK Partimize layık olarak oy oranımızı en yoğun bir şekilde karşılık görmesi için çalışmalarımızı yapıyoruz. Uzunca bir kampanya dönemi olması nedeniyle yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Toplumumuzdaki her kesime ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kütahya’mızda yaşayan her kesime temas etmeye çalışıyoruz.”

“PROJELERİMİZDE BEKLENTİLER VE İSTEKLER DE YER ALACAK”
Ziyaretlerle ilgili çok güzel geri dönüşler aldıklarını, gönül belediyeciliği ile herkese hitap edeceklerini ifade eden Kutlu, projeler konusunda da hassasiyetle çalıştıklarını aktardı. Kutlu, “Gönül belediyeciliği, samimiyet, tevazu ve gayret ilkeleri çerçevesinde bizim yaklaşımlarımızın hemşerilerimiz nezdinde çok etkileyici olduğunu ve hüsnü kabul gördüğünü memnuniyetle müşahede ediyorum. Projelerle ilgili teknik heyetimizle çalışmalarımız devam ediyor. Teknik projeler, kültürel ve sanatsal projeler, ekonomi belediyeciliği gibi, bunların hepsinin ayrı ayrı koordinatları var. Bunların üzerinde çalışıyoruz. Daha da önemlisi bu çalışmaları yaparken şehrimizin beklentisi, ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin her aşamada ne istediğini çok iyi tespit ederek ona göre bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Belediyecilik anlayışımızda en dış daireden en içe doğru bir çalışma yaparak karar mekanizmasını ona göre koordine etmek ve yapılacak faaliyetleri ona göre öne görmek çabasındayız. Merkeziyetçi anlayışla, şöyle yapalım deyip, konunun paydaşlarıyla değerlendirmeden, hemşehrilerimizin, insanlarımızın görüşünü almadan yapılacak bir çalışmanın doğru olmayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

“EN YÜKSEK OY ORANIYLA TEVECCÜHE MAZHAR OLMAK İSTİYORUZ”
Her şeyin çok güzel olacağını da kaydeden Kutlu, “İnşallah her şey çok güzel olacak. Kütahya’da AK Parti belediyeciliğinin devam edeceğinden Allah’ın izniyle hiçbir tereddüdümüz yok. Önemli olan, mümkün olan en yüksek oy oranıyla hemşehrilerimizin teveccühüne mazhar olmak. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, insanımız bizi seviyor, biz de insanımızı seviyoruz” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir