Yol-İş Sendikasından İl Özel İdare çalışanları için seminer düzenledi

958

Kütahya Yol-İş Sendikası Şubesi Çalışma Bakanlığının da katkıları ile Kütahya İl Özel İdaresi çalışanları için İl Özel İdaresinde uyuşturucu ile mücadele ve güncel konuların ele alındığı seminer düzenledi.
Seminer de Yol-İş Genel Merkez Sosyal Güvenlik Danışmanı Celal Tozan, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun da yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verirken, Yol-İş Eğitim Uzmanı Mutlu Çelik de uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgiler verdi.
Çalışanların yoğun katılım sağladığı seminer de bir konuşma yapan Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak; “Sendikamızın düzenlemiş olduğu uyuşturucu ile mücadele konulu bu semineri gerçekten çok anlamlı buluyorum. Günümüzde özellikle çocuk istismarı, uyuşturucu günümüzün büyük belası, Valiliğimizde düzenlenen toplantılara katıldığımızda konuyu birebir takip edip üzerinde ciddiyetle duruyoruz. Hamdolsun ilimizde bu konuda çok fazla bir sorun yaşamıyoruz. Bu, ilimiz açısından sevindirici bir durum. Sendikamızın bu konuyu dert edinip ele alması ve bunu tabana yayıp seminer düzenlemesi takdire şayandır. Sendikamızı bu güzel ve önemli programından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
Yol-İş Sendikasının seminerinde Yol- İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsmet Tan, Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ali Okçu ve Şube yöneticileri de hazır bulundu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir