TÜGİK’e ‘Türkiye’nin En İyi Sivil Toplum Örgütü’ ödülü

929

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK), İstanbul Altın Zambak Ödülleri oylamasında “Türkiye’nin en İyi Sivil Toplum Örgütü” ödülüne layık görüldü.
TÜGİK Başkanı Erkan Güral, İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödülü tüm çalışma arkadaşları adına aldı.
İstanbul Altın Zambak Ödülleri oylamasında “Türkiye’nin en İyi Sivil Toplum Örgütü” ödülüne Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) layık görüldü. 5 Aralık Çarşamba günü İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sanat, iş ve spor camiasının en iyileri olan İstanbul Altın Zambak ödül töreninde TÜGİK Başkanı Erkan Güral ödülü çalışma arkadaşları ve camiası adına aldı.
Güral yaptığı açıklamada, “Büyük bir gururla Genel Başkanlığını yaptığım Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu, İstanbul Altın Zambak Ödülleri oylamasında “Türkiye’nin en İyi Sivil Toplum Örgütü” ödülüne layık görüldü. Büyük TÜGİK ailesini temsilen bu anlamlı ve değerli ödülü tüm çalışma arkadaşlarım ve camiamız adına mutluluk ve onur ile alıyorum” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir