Kros Otomotiv’e büyük ödül

1362

Kütahya’da faaliyet gösteren ve Volkswagen grubu araçları için akışkan transfer sistemleri üreten Kros Otomotiv firması, İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri” organizasyonunda ödüle layık görüldü.
Deloitte Türkiye tarafından bu yıl ilk defa gerçekleştirilen “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri” ünvanını almaya hak kazanan şirketler ödüllerini Ali Koç’un başkanlığını üstlendiği ve Ali Sabancı, Ebru Özdemir, Emre Zorlu, Hamdi Akın, Hanzade Doğan Boyner, Lucien Arkas, Ömür Tan, Ümran İnan ve Ümit Boyner’den oluşan jüri üyelerinden aldı.
Bu organizasyon ile Türkiye’de bulunan şirketlerin yönetim performanslarının, uluslararası en iyi uygulamalar çerçevesinde değerlendirilmesinin yanı sıra, ulusal şirketler arasında en iyi yönetim mekanizmaları hakkında farkındalık yaratılması hedeflendiği belirtildi.

Ödül töreninde Kros Otomotiv’in kendi alanında dünyanın önde gelen otomobil firmalarının ana tedarikçisi konumunda bulunması, Almanya’da müşterisine yakın bir lojistik merkezinin olması, son dönemde gerçekleştirdiği ortaklıklar ve globalleşme yolunda attığı adımlar, kaliteye verdiği önem, istikrar ve müşteri memnuniyeti odağındaki çalışmaları nedeniyle bu ünvana layık görüldü.
Ödül töreninde Kros Otomotiv adına “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri” ödülünü Genel Müdür Hikmet Demir, Genel Müdür Yardımcıları Deniz Özgür Kurtuluş, Selçuk Yıldırım ve Onur Gül aldı.

Kros Otomotiv çalışanları bu ödülden duydukları gururu dile getirerek, Kütahya’da faaliyet gösteren firmalarının bu ödülü almış olmasının kendilerini onurlandırdığını bildirdiler.
Yetkililer, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketlerinden birinde çalışıyor olmanın sorumluluğu ile belirlenen 2025 Vizyonu doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceklerini de sözlerine eklediler.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir