Tavşanlı’ya yeni okul ve bölüm müjdesi

982

Tavşanlı Heyeti Ankara’da Yüksek Öğretim Kurumu’nda yeni bölümlerin açılması için önemli bir toplantı gerçekleştirdi. YÖK Başkanı Yekta Saraç heyetin taleplerine olumlu yaklaşırken, yeni okul ve bölümlerin ilk adımı atılmış oldu.
Tavşanlı heyeti ilçede Meslek Yüksek Okulu’na yeni bölümlerin açılması için YÖK Başkanı Yekta Saraç ile görüştü.
Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık ile TTSO Başkanı Davut Efe’nin katıldığı ziyaret ve toplantıda olumlu gelişmeler yaşandı. Hazırlanan rapor ve talepler YÖK Başkanına iletilirken, kurumun Sağlık Meslek Yüksek Okulu’na sıcak baktığı bildirildi.
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, olumlu yaklaşımlarından dolayı YÖK Başkanına teşekkür etti. Başkan Güler: “Elhamdülillah. Peygamber efendimizin doğum gününün ertesinde yüksek okul kalitemizi arttırmak için Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdik. Bugün YÖK Başkanı sayın Yekta Saraç hocamızla Tavşanlı MYO’da yeni bölümlerin açılması, değişen koşullara göre hareket kabiliyetinin artması ve insiyatifin yüksek okul idaremizde kalması ile yeni bölümlerin açılarak öğrenci sayımızın arttırılması gibi konularda taleplerimizi ilettik. YÖK Başkanımız taleplerimize olumlu yaklaşarak özellikle İlçe’de Sağlık Meslek Yüksek okulu açılması teklif ve önerisinde bulundu. Nezaketi ve olumlu yaklaşımı için kendisine Tavşanlı halkı adına teşekkür ediyorum” dedi
Bu gelişmenin ardından kısa sürede Tavşanlı’ya yeni okul ve bölümlerin açılması adına önemli kararlar alınması bekleniyor.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir