Kural ihlallerine geçit yok!

998

İçişleri Bakanlığınca trafik kazalarının azaltılması amacıyla hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde Kütahya’da drone ile gerçekleştirilen denetimde, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen sürücülere ceza kesildi.

ATATÜRK BULVARINDA DENETİM
İçişleri Bakanlığınca trafik kazalarının azaltılması amacıyla hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı çerçevesinde, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, şehir içi trafiğinin yoğun olduğu Atatürk Bulvarı’nda drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube ekiplerince, Atatürk Bulvarı Laleli Kavşağı’nda drone ile gerçekleştirilen denetimde, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen sürücülere ceza yazıldı.
Trafik polisleri, kentte trafik akışının en yoğun olduğu yerlerden biri olan Atatürk Bulvarı Laleli Kavşağı’nda drone ile denetim yaptı.

DRONE TESPİT ETTİ, EKİPLER CEZA KESTİ
Üç ekiple gerçekleştirilen denetimde, bir ekip kural ihlalinin en sık yaşandığı noktada drone havalandırarak beklerken, diğer ekipler ise bulvar üzerinde farklı bir noktada uygulama yaptı.
Trafik kural ihlallerini önlemeye yönelik çalışma yapan ekipler drone ile özellikle seyir halindeyken cep telefonu ile konuşma, kontrolsüz şerit değiştirme ve kırmızı ışık ihlali konusunda yoğun denetim gerçekleştirdi.
Denetimde, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen sürücülere ceza kesildi.

DENETİMLER SÜRECEK
Uygulamanın trafik kurallarına uyma açısından oldukça yararlı olduğunu düşündüklerini ifade eden bazı vatandaşlar benzer uygulamaların daha sık yapılmasını istedi.
Denetimlerin kentin farklı noktalarında zaman zaman devam edeceği belirtildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir