Engelli gence akülü araç hediyesi

907

Tavşanlı Belediyesi yaşamında kolaylık sağlamak amacıyla engelli bir gence akülü araç hediye etti.
Tavşanlı’da engelli vatandaşların hayat kalitesini arttırmak, yaşamlarına kolaylık sağlamak için çalışan Tavşanlı Belediyesi, doğuştan engelli 27 yaşındaki Arif Çelik isimli gence akülü araç hediye etti.
Özel sektörde çalışarak ihtiyaçlarını karşıladığını ve sosyal yaşamın her alanında bulunmak istediğini söyleyen Arif Çelik’e hediyesini Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden takdim etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Başkan Yardımcısı Ali Özden’e teşekkür eden Arif Çelik, “Doğuştan engelliyim ve Yeni Mahallede ikamet ediyorum. Tavşanlı’da uzun süredir özel bir firmada çalışmaktayım. Sosyal yaşamın her alanında yer almaya çalışıyorum. İşe gidip gelirken zorluk çekiyordum ve Belediyemizden dolmuşların evimin yakınından geçmesini talep ettim. Başkanımız Mustafa Güler ise bunun yerine akülü araç hediye ederek istediğim yere istediğim zaman gidebileceğimi söyledi. Bu beni ve ailemi çok mutlu etti. Sağ olsunlar akülü aracı alarak bugün bana teslim ettiler. Başkan yardımız Ali Özden nezdinde başkanımız Mustafa Güler beye teşekkür ediyorum. Çok mutluyum” dedi.
Tavşanlılı gence aracını teslim eden Başkan Yardımcısı Ali Özden ise, Ailelerin fedakarlıkları, gösterdikleri bitmeyen sevgi ve şefkatleri karşısında onların hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmanın temel görevleri olduğunu söyledi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir