“Esnaflarımızın fikirlerine değer veriyoruz”

1052

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi’nin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında Börekçiler Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.
Börekçiler Mahallesi esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüttüklerini belitti.
Dört buçuk yıldır görevde olan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileri ile her zaman iletişim halinde olduklarını ifade ederek;
“Göreve geldiğimiz günden bu yana Kütahya’mız için hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Kütahya Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz kültürel etkinlikler, Halk günü toplantıları, esnaf ziyaretleri ve şehrimizin farklı bölgelerinde periyodik aralıklarla düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programlarında esnaflarımız ile bir araya gelerek onların talep ve temennilerini dinleyip, yasalar çerçevesinde en hızlı şekilde çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız ve siz esnaflarımızın fikir ve görüşleri bizler için önemli” dedi.
Börekçiler mahallesinde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Börekçiler mahallesi esnafları katıldı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir