AK Partili milletvekilleri mazbatalarını aldı

1094

AK Parti’den Kütahya Milletvekili seçilen Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler mazbatasını aldı.
İl Başkanı Ali Çetinbaş ve partililerle birlikte Kütahya Adliyesine gelen Tan, Gazel ve Erenler mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve yöneticilerinden aldı.
Mazbata töreni sonrası milletvekilleri adına gazetecilere açıklama yapan il başkanı Çetinbaş, milletvekillerine çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti teşkilatının milletvekillerinin her zaman arkasında olduğunu ve bundan sonra da olacağını dile getiren Çetinbaş, şunları söyledi:
“Milletvekillerimizin yapacak oldukları hizmetlerde şehrimizin adına takip edecekleri meselelerde ve yasama faaliyetlerinde kendilerini Allah mahcup etmesin. Birbirleri ile olan hukukları en üst seviyede Kütahya sevdasında, Kütahya paydasında AK Partimiz ile birlikte birleşerek büyümesi gerektiği kanaatindeyim. Bu yeni yasama döneminde kurulacak hükümetimizle birlikte Kütahya’mıza yapacağımız çok iş olduğunu takip edeceğimiz çok mesele olduğunu biliyoruz. Bugünden başlamak suretiyle bunlarla alakalı çalışmalarımız inşallah devam edecek. 24 Haziran seçimlerinde milletvekili ile alakalı Kütahyalı kardeşlerimizin göstermiş olduğu teveccühe şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızı ve milletvekillerimizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir