MHP Kütahya Milletvekili Erbaş mazbatasını aldı

1230

MHP’den Kütahya milletvekili seçilen Ahmet Erbaş mazbatasını aldı.

Partililerle birlikte Kütahya Adliyesine gelen Erbaş, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Berrin Balcan Uygun’dan aldı.

Uygun, milletvekili Erbaş’a başarılar temennisinde bulundu.
Milletvekili Erbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, mazbatanın vatana, millete ve Kütahyalılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kütahya’ya hizmet etmek için bütün gayretiyle çalışacağını belirten Erbaş, şöyle konuştu:
“Bundan sonraki meselemiz bayraktır, millettir, toprağımızdır ve Kütahya’mızdır. Cumhur İttifakında verdiğimiz sözlerin hepsi geçerlidir. Cumhur İttifakına bakış açımız geçerlidir. Bundan sonraki yol çizgimizde bellidir. Sayın Genel Başkanımız zaten açıkladı bunu ve sayın Cumhurbaşkanıma ve seçilmiş 600 Milletvekili arkadaşlarını bu vesile ile kutluyorum. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı işler yapan bir meclis olur. Çünkü bu kurucu meclis gibi bir şey olacak. İlk defa bu sayıda bir sayı var 600 kişilik bir meclisimiz ilk defa oluyor ve ilk kez başkanlık sisteminin 2023’e kadar olan geçiş süresini halledeceğiz. İnşallah tarihe mal olacak işler yaparız.”

Bir diğer amaçlarının da Kütahya’nın sesini ilk önce Kütahya içinde sonra da tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu da kaydeden Erbaş, mazbata törenine katılan teşkilat üyeleri ile partililere teşekkür etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir