Gazetecilerden birlik beraberlik iftarı

1015

Kütahyalı gazeteciler, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel hale getirilen iftar programında bir araya geldi. Germiyan Sokağında bulunan tarihi konakta verilen iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirilirken, gazeteciler birlik ve beraberlik örneği sergiledi.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz yıl Ramazan ayı nedeniyle başlattığı iftar birlikteliğini bu yıl da tekrarlayarak, Kütahya Merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren üyelerini Cemiyet Konağında buluşturdu. Davetlilere iftar öncesi ney dinletisinin de sunulduğu programa Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Doğan, Semra Tozaraydın, Ramazan Aydemir, Aslıhan Mercan, Ahmet Emre Özevren, Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, ajans ve gazete temsilcileri, gazete sahipleri, yöneticileri ve muhabirleri katıldı. İftar öncesi katılımcılara ney dinletisi sunuldu.
‘ÇOK ÖNEMLİ GÖREV
ÜSTLENİYORUZ’
İftar programı sonrasında konuşan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, tüm basın çalışanlarının Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan Ayı’nın anlam ve öneminden söz eden Sağlam, basının toplumdaki önemine dikkat çekti. Gazetecilerin zor bir görev ifa ettiğini belirten Başkan Sağlam, Kütahya’da faaliyet gösteren gazetecilerin büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi. Sağlam, “Çok yoğun bir çalışma temposunda olduğunuzu ve halkı bu noktada bilgilendirme ve aydınlatmada çok önemli görevler üstlendiğinizi biliyorum. Bu yaptığınız görevlerden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Kütahya menfaatleri doğrultusunda üzerimize düşen tüm görevleri yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Cemiyetimiz tarafından düzenlenen iftar programında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan ayının içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecemizi de şimdiden tebrik ediyor, huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde Ramazan Bayramı’na erişmenizi, bayramı huzur ve mutluluk içerisinde geçirmenizi Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Son olarak katılımcılara teşekkür eden Başkan Sağlam, Gazeteciler Cemiyeti faaliyetlerinin bundan sonra da tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi.
İftar programına katılan Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı da Kütahya basınının bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Sağlam ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Basın mensupları ise yaşanan bu birlik beraberlik ve hizmetler için Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir