İşte AK Partinin milletvekili adayları

1549

AK Parti 24 Haziran’da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin Kütahya milletvekili aday listesi belirlendi.
Açıklanan listeye göre, AK Parti Kütahya birinci sıra adayı Ahmet Tan, ikinci sıra adayı İshak Gazel, üçüncü sıra adayı Ceyda Çetin Erenler, dördüncü sıra adayı Mustafa Özbey ve beşinci sıra adayı ise Mehmet Kaymaz oldu.
Önceki seçimlerde dördüncü sıra adayı olan Ahmet Tan 24 Haziran seçimlerinde ilk sırada yer alırken, yine önceki dönem üçüncü sıra adayı olan İshak Gazel ise 24 Haziran seçimlerinde ikinci sıra adayı olarak belirlendi.
Yine önceki dönem seçimlerinde aday adayı olan ancak listeye giremeyen AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler de 24 Haziran seçimlerinde listenin üçüncü sırasında yer aldı.
AK Parti önceki dönem Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı görevini yürüttüğü esnada AK Parti Kütahya Milletvekili aday adayı olan Mustafa Özbey ise listede dördüncü sırada. Özbey, nikah merasiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah şahidi olması ile de uzun süre Kütahya gündeminde ismi konuşulmuştu.
Beşinci sıra adayı da AK Parti Simav Gençlik Kollarında teşkilat başkanlığı yapan Mehmet Kaymaz oldu. Siyaset bilimci olan Kaymaz, 27 yaşında.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir