MHP milletvekili adaylarını tanıttı

1116

MHP Kütahya İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıtmak için kentteki bir otelde program düzenlendi. Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya’nın yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu ifade etti.
MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, yaptığı konuşmada, seçim süreci boyunca milletvekili adaylarıyla birlikte çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirtti.
“SEÇİMLER HEM TÜRKİYE HEM
DE KÜTAHYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Seçimin hem Türkiye hem de Kütahya için oldukça önemli olduğunu dile getiren Yıldırım, şunları söyledi: “Milli bekamıza yönelik saldırıları sürekli faal haldedir. Küresel güç odakları, karanlık tertip ve tacizlerle milletimize kastetmenin çabası içerisindedir. 15 Temmuz FETÖ’nün hain darbe teşebbüsü, karşı karşıya kaldığımız tehlikeyi gözler önüne sermiştir. 15 Temmuz’da iç karışıklık çıkarmak istenen vatanımızdı. Birbirine düşürülmek istenen milletimizdi. Herkes çok iyi bilmeli ki bu kutsal vatanda sahipsiz değildir. Milliyetçi hareket ebedi vatan nöbetindedir. Vatan borcunu ödemek için sabırsızdır. Ülkemizin içinde bulunduğu durum, terör örgütlerinin hain tuzakları, ülkemizin içinde bulunduğu bölgede yaşanan olaylar ve de muhtemel krizleri engellemek, dehşet verici kaos ve karmaşanın önüne geçmek maksadıyla seçimlerin öne alınması zaruri olmuştur. 22 Nisan vakasıyla beş benzemezin neye ve kime hizmet ettikleri ortadadır. Varsın hain odaklara onlar hizmet etsin. Varsın onlar Pensilvanya’dan beslensin. Kriz ve kaos semerlerini milletimiz tanımaktadır. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki milletimizin aklı cumhur ittifakındadır. Cumhur ittifakı millet aklıdır. Hemşehrilerimizin önümüzdeki 5 yıllık süreçte demokratik ve milli görevin üstün bir fedakarlıkla yerine getirecek vekillerini ve cumhurbaşkanı seçecektir. Ülkemiz için bu kadar önemli olan seçimler elbette ki Kütahya’mız için de oldukça önemlidir.”
“KÜTAHYA’MIZI
KELEPÇELERİNDEN
KURTARACAĞIZ”
“Kütahya’mızın da siyasi hayatında yepyeni yüzlere ve yepyeni soluklara ihtiyaç vardır” diyen Yıldırım, şöyle devam etti: “Kütahya’mızın da mecliste en iyi şekilde temsil edilebilmesi, şehrimizde yaşanan sorunların en iyi çözüm yolları oluşturabilmek adına vekil adaylarımızın tamamını inşallah meclise gönderip Kütahya’nın ve partimizin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Teşkilatları olarak tüm dava arkadaşlarımla 13 ilçemizi adım adım gezeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Aziz hemşehrilerimize hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği için çok değerli oylarını talep edip seçim beyannamemizi paylaşacağız. Daha güzel, daha huzurlu ve daha müreffeh bir Kütahya için vaatlerimizi anlatacağız. Ayağı yere basan projelerle her insana dokunan, sosyal ve ekonomik reformlarla Kütahya’mızı kelepçelerinden kurtaracağız. Bu salondan yükselen ses dalga dalga Kütahya’nın en uzak yerlerine kadar yansıyacaktır. Kütahya’da birliğimizi ve beraberliğimizi koruyup dostluk ve kardeşlik alanımızı geniş tutacağız. Arkadaşlarımızla, komşularımızla, Kütahya ile hemhal olacağız. Bir ve beraber olup Kütahya’yı kucaklayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Milletvekili adaylarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum.”
Programda, milletvekili adayları Ahmet Erbaş, Erol Alprtürk, Rıza Kenan Uzman, Selahattin Uslu ve Sedat Kabaağaç birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir