Orman Genel Müdür Yardımcısı Şahin Kütahya’daydı

1013

Orman Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Orman Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin’i Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.
Orman Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katılımıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, toplantıda Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı ve Genel Müdür Yardımcısının Kütahya’ya gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Genel Müdür Yardımcısı Şahin ise, genel konularda değerlendirmelerde bulunarak Bölge Müdürlüğü personeli ile bir süre sohbet etti.
“Orman Genel Müdürlüğü olarak sürdürülebilir orman yönetimini ilk uygulayan kurum olmanın haklı gururu içindeyiz diyen” Şahin; “Hedeflerimize ulaşabilmek için 4 önemli kaynak olan insan kaynakları, mali kaynaklar, fiziki kaynaklar ile bilgi ve teknoloji kaynaklarını en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor” dedi.
Kütahya’ya ilk kez geldiğini belirten Şahin, 900 personel ile görevini ifa etmeye çalışan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün ormancılık adına verdiği mücadele ve çalışmaların önemi üzerinde durdu ve bu milletin bu vatanın hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi. İşte bu yüzden gelişelim, güçlenelim ve kalkınalım şeklinde sözlerini noktaladı.
Çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Adnan Kayım ve ekibine teşekkürlerini ileten Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin Bölge Müdürü Adnan Kayım’ı makamında ziyaret ettikten sonra başarı ve iyi niyet dileklerinin ardından ziyaretini tamamlayarak Kütahya’dan ayrıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir