‘Topu bir araya gelse AK Partiyi deviremeyecekler’

1123

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, 24 Haziran seçimleri için Kütahya teşkilatlarının hazır olduğunu bildirdi. Seçimler için oluşturulan ittifakı eleştiren Çetinbaş, ‘Topu bir araya gelse AK Partiyi deviremeyecekler’ dedi.
Çetinbaş, parti binasında yaptığı konuşmasında, AK Parti Kütahya teşkilatlarının 13 ilçe, 15 belde, mahalle ve köy teşkilatlarıyla 24 Haziran seçimlerine hazır olduğu vurgusu yaptı.
Kütahya milletvekili aday adaylığı için 59 başvurunun yapıldığını ve bugün temayül yoklamasının yapılacağını hatırlatan Çetinbaş, “Bugün MHP’den koparak adını bile ifade etmediğimiz ilkesiz siyasetin öncülüğünü yapanlar, kiralık vekil transferini ortaya koyanlar ve merhum Erbakan’ın kemiklerini titretenler şer ittifakında bir araya gelmiş. Bırakın bu ittifaka girenlerin 3’ünü 5’ini, topu bir araya gelse, Recep Tayyip Erdoğan’dan yanından Kütahyalılar ve Kütahya teşkilatları bir gün bile ayrılmayacak. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçiminde teşkilatımızla ve aday adaylarımızla sıkmadık el ve kazanılmadık gönül bırakmayacağız. 24 Haziran gecesi Kütahya’daki sandıklarımızı öyle dolduracağız ve Cumhurbaşkanımıza öyle bir destek olacağız ki Genel Başkanımız Beştepe’de veya AK Parti Genel Merkezinde seçim sonuçlarını değerlendirdiğinde, ‘İşte benim Kütahyalı kardeşlerim ve dava arkadaşlarım’ desin” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir