‘Kütahya için işbirliğine hazırız’

1256

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hasan Başyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in makamında gerçekleşen ziyarete, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Tozaraydın, Aslıhan Mercan, Ramazan Doğan, Ahmet Emre Özevren ve Mustafa Altundaş katıldı. Milli Eğitim Müdürü Başyiğit Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetimine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, yerel basının önemine dikkat çekti. Vatandaşların bilgiye ulaşması noktasında gazetecilerin önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Başyiğit, “Bizlerde bulunduğumuz memlekete hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Gazeteciler de yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza duyurma noktasında önemli işler yapıyor” diyerek ziyaret için Başkan Sağlam ve yönetimine teşekkür etti.
‘ŞEHRİN MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Başyiğit’e hayırlı olsun dileklerini ileten Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ziyarette yerel basının önemi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gazetecilik mesleğini daha iyi noktalara taşımak amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Sağlam, planlanan çalışmalar ve hedefleri hakkında da bilgiler paylaştı. Kütahya ve ilçelerinde görev yapan basın mensupları arasında birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini vurgulayan Sağlam, şehrin ortak menfaatleri doğrultusunda, en iyi şekilde görev yapmaya çalıştıklarını söyledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir