“En Sevgiliye” anma gecesi düzenlendi

1091

Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi ve Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığının organize ettiği “En Sevgiliye” Peygamber Efendimizi anma programı düzenlendi.
Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi ve Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı işbirliği ile hazırlanan “En Sevgiliye” Peygamber Efendimizi Anma Gecesi programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi yerleşkesi Kapalı Spor Salonu’nda, Bekir Develi’nin sunumu, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun sohbeti ve İlahi Sanatçısı Aykut Kuşkaya’nın ezgi ve ilahileri ile devam etti.
Peygamber Efendimizi Anma Gecesi programı kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Peygamberimizi çok iyi tanımalı, çocuklarımıza ve gençlerimize çok iyi tanıtmalıyız. Peygamberimizi tanıyarak sevmeliyiz. Bir insanı sevmek için Peygamberimizi tanımaya çok ihtiyaç var. Hayatımızın her anında her zerresinde Resulullahı yaşamak ve Onu örnek almamız lazım. İnsanların en hayırlısı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), asırlar boyu insanlığa yol gösterici olmuştur. O’nun evrensel mesajlarını, iman ve ibadet hayatını, yüce ahlakını, insan onurunu koruyan ilkelerini, kardeşlik hukukunu, birlik beraberlik, yardımlaşma, adalet anlayışını, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarılması için üzerimize düşeni yapmalıyız, dedi.
Bu yıl 3.sü düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Hakan Baykaya, Dumlupınar Üniversitesi akademik ve idari personeli, daire müdürleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşımızın katılımı ile gerçekleştirildi.
Program sonunda Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından konuk katılımcılara hediye takdim edildi. MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir