Süt üreticilerinin Afrin duayrlılığı

1124

Altıntaş ilçesinde süt üreticileri, ürettikleri sütün parasından elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere Kaymakam Musa Kazım Çelik’e teslim etti.
Süt Üreticileri Birliği ile süt alan firma temsilcileri, bağış paralarının bulunduğu banka dekontunu Kaymakam Çelik’e teslim etti.
Kaymakam Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, süt üreticilerinin Mehmetçiğe manevi desteğin yanında maddi olarak da destek olmak istediklerini kendilerine bildirdiklerini ve bunun üzerine de ilçede çalışma ve duyuruların yapıldığını belirtti.
Yaklaşık bir hafta süren sürecin ardından süt üreticileri ile vatandaşların belirlenen hesap numaralarına bağışta bulunduğunu ve 55 bin lira gibi bir miktarın elde edildiğini dile getiren Çelik, şöyle konuştu:
“Vatandaşlarımızın son zamanlardaki artan sorumluluk duygusu, Afrin kuşatmasındaki hassasiyet ve toplumsal duyarlılığın artması sonucu süt üreticilerimiz ile Altıntaş halkımızın başvuruları doğrultusunda kaymakamlığımızca belirtilen hesap numaralarına halkımız bağışta bulundu. Bugün geldiğimiz noktada süt üreticilerimiz ile duyarlı vatandaşlarımız 55 bin lira gibi bir miktarda bağışta bulundu. Altıntaş halkına da bu yakışırdı. Emeği geçen tüm bağışçılara ve sürecin oluşmasını katkı sağlayan kamu çalışanlarımıza, Süt Üreticiler Birliğine ve süt toplayıcı firmalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir