Hoşgeldin bebek projesi devam ediyor

1182

Kütahya Belediye Sosyal Sorumluluk Projelerinden olan “Hoşgeldin Bebek Projesi” kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yeni doğan bebekleri evinde ziyaret etmeye devam ediyor.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi eski personeli Yusuf Keskin’ in yeni doğan üçüz Öykü, Masal ve Çınar adındaki bebeklerini Fatih Mahallesinde bulunan evinde ziyaret ederek Proje kapsamında hediyelerini taktim etti.

Hoşgeldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğan bebeklerimizin ve ailelerinin yanında olmak, onların sevinçlerini Belediye olarak paylaşmak ve çocuk dostu bir Belediye olma noktasında böyle küçük de olsa katkıda bulunmak istediklerini dile getiren Başkan Saraçoğlu, “Dünyaya gelen bebeklerimizin vatana, millete hayırlı evlatlar olmalarını diyorum. Bizler Belediye olarak ailelerimizin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarındayız. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V), “Çocuklarınıza hoş muamelede bulunun ve onları güzel terbiye edin. Hiçbir baba, çocuğa, güzel terbiyeden daha üstün bir hediye vermiş olamaz” buyurmuştur.

Ailelere çocuklarının eğitimi konusunda titiz davranmaları tavsiyesinde bulunan Saraçoğlu, eşi Aysel Saraçoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş’ta bulundu.

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir