‘Biz büyük bir aileyiz’

1218

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sera AVM’de bir etkinlik düzenlendi. Gazetecilerin, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalıştığını vurgulayan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, “Biz büyük bir aileyiz” dedi

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte buluştu. Sera AVM’de düzenlenen etkinlikte, gazeteciler önce yemekte bir araya geldi, daha sonra sinema izlediler. Etkinliğe Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu, Sera AVM Müdürü Atakan Tahmas ile gazeteciler katıldı.

Etkinlik Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’ın konuşmasıyla başladı. Sağlam, gazetecilerin, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalıştığını ifade etti. Kütahya basınının Kütahya menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptığına dikkat çeken Sağlam “Her zaman vurguladığımız bir şey var. Basın mensuplarının yaptığı görev çok önemli bir kamu hizmetidir. Halkın bilgilendiren ve bunun için fedakarca çalışmalar yapan basın mensuplarımız, maalesef son yıllarda daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya gelmişlerdir. Bizler Gazeteciler Cemiyeti olarak bu sorunları aşmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz.  Bugün 10 Ocak olması nedeniyle de hep birlikte bir araya gelelim istedik. Bizler Basın camiası olarak bir aileyiz ve bu günde de ailemiz bir araya geldi. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca  basın mensuplarımızın ailelerinin böyle programlarda yer alması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İnşallah bu tür organizasyonlarımız devam edecek” dedi.

Gecede, Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin organizasyonlarında verdiği desteklerden dolayı Sera AVM Müdürü Atakan Tahmas’a teşekkür eden Erkan Sağlam plaket takdim etti. Ayrıca 46 yıllık gazetecilik hayatını sonlandıran Kütahya Ufuk Gazetesi sahibi Tahsin Dolavcı ve eşine plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Tahsin Dolavcı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’a ve tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Yemek ve hediye takdiminin ardından basın mensupları Sera Kütahya AVM Cinetech sinemada vizyona yeni giren Arif ve 2016 filmini izlediler.

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir