NG yeni yıl tasarımlarını tanıttı

1196

NG Kütahya Porselen tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gastronomi Günleri çerçevesinde yeni yıl kreasyonları tanıtıldı.

NG Kütahya Porselen, 5-7 Ocak tarihlerinde NG Afyon Otel’de düzenlenen 4. Gastronomi Günleri programında 2018 kreasyonlarını sektör profesyonelleri ve iş ortakları ile tanıştırdı. Türkiye’nin dört bir yanından Afyon’a gelen, dünyaca ünlü otellerin genel koordinatörleri, genel müdürleri, ünlü şefler ve satış ekipleri ile yeni tasarımlarını buluşturan NG Kütahya Porselen sektöre farklı bir perspektif daha kazandırdı.

NG Kütahya Porselen Gastronomi Günleri 2018 Dizayn programının açılış konuşmasını yapan NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli yaptığı konuşmada teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bu teknolojiyi ürünlerine entegre ettiklerini belirtti. Tüm önerilere açık olduklarını belirten Sema Güral Sürmeli, “Değerli şeflerim geldiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum. Tüm önerilerinize açığız. Kütahya Porselen sizlerin varlığının farkında. Bu şirketler sizlerle var oluyor. Tabaklarımız sizlerin varlığı ile kıymet buluyor. Umarım bir gün tüm yemek yenilen evlerde, restoranlarda ve otellerde Kütahya Porselen tabakları ve sizlerin yemekleri ile buluşur” dedi.

Sema Güral Sürmeli’nin konuşmasının ardından başlayan konferans, Şef Rafet İnce’nin tüyo ve görüşleri ile devam etti. Vedat Başaran’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde ise yerli üretim ve milli değerler vurgusu sıkça dile getirildi. Tasarım ve sağlıklı tüketim konusunda porselenin önemi ve değeri vurgulanırken, Gastronomi adına büyük adımların atıldığı ve gelecekte hızla yükselen bu değerin en iyi şekilde değerlendirileceği sözü verildi. Kapanış konuşmalarını Onursal Başkanı Nafi Güral’ın gerçekleştirdiği toplantıdan sonra ise yeni koleksiyonlar misafirlerle buluştu.

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir