Erdoğan’a Kütahya raporu sunulacak

1315

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak AK Parti İl Kongresinde Erdoğan’a Kütahya ile ilgili rapor sunulacağını bildirdi.

Milletvekili Gazel, gazetecilere yaptığı açıklamada, sunulacak raporda Kütahya’ya yapılması gereken yatırımlar, Kütahya’nın sorunları ve çözüm önerileri de yer alacak. Dosyada Sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve vatandaşların beklentileri de yer alacağını söyledi.

Odaların, STK’ların, işadamlarının ve halkın beklentilerinin raporlanıp AK Parti Genel merkezine, hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacağını vurgulayan Gazel, “AK Parti iktidarımız döneminde, şehrimize partimizin önemli katkıları oldu ve olmaya da devam edecek. Özellikle sadece Cumhurbaşkanımızın onayını bekleyen yatırımlar söz konusu” dedi.

Kütahya’nın belli noktalarda ekonomisini tesis etmesi halinde ön plana çıkabilecek çeşitli alanların mevcut olduğunu vurgulayan Gazel, “Bu konuda gerekli tespitler yapılarak çalışmaların bu yönde yapılması çok önemli. 20 Ocak’ta sayın Cumhurbaşkanımız Kütahya’ya gelecek. Bu ziyaret sadece kongre ziyareti olmayacak. Bu ziyarette sayın Cumhurbaşkanımıza çeşitli raporlar sunulacak ve Cumhurbaşkanımızdan şehrimizin beklentileri ifade edilecek” diye konuştu.

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir