Yardımlaşma derneği üyelerinden öğrenciler yararına etkinlik

1421

Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Kütahya İl üyeleri ve gönüllüleri, burs verdikleri 30 öğrenci için Güral Ocakbaşı’nda bir araya geldi.

Türkiye Yardım Severler Derneği (TYSD) Kütahya üyeleri ve bağışçıları, burs verdikleri 30 üniversite öğrencisi için ‘Yeni Yıla Hoşgeldin’ sloganıyla Güral Ocakbaşı’nda buluştu. Etkinliğe katılımın yoğun olduğu gecede, Kütahya’nın önde gelen insanları yardım için bir araya geldi. TYSD Kütahya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlik çerçevesinde, katılımcılardan üniversite öğrencileri için yardım toplanırken, bir de eğlence tertip edildi. Yardım çağrısına duyarsız kalmayan gönüllüler, gecede düzenlenen çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Yardım gecesi hakkında bilgiler veren Türkiye Yardım Severler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Verda Balaban, “Geleneksel olarak her sene yılbaşı öncesi, ‘Yeni yıla Hoşgeldin’ sloganıyla bir gece düzenliyoruz. Kütahyalı arkadaşlarımızda bizim bu etkinliğimize ilgi gösteriyorlar. Çok güzel bir etkinlik oluyor.  30 üniversite öğrencimize burs veriyoruz. Bu sayıyı artırmak için çalışıyoruz. Garip ve mazlum vatandaşlarımıza yardım yapıyoruz. Bize yardım için başvuran herkese elimizi uzatıyoruz” dedi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir