Simav Devlet Hastanesi’nde inceleme

1107

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Simav ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hastane binasında incelemelerde bulundu.

Tan, inceleme gezisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Simav’ın Kütahya’nın her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Yeni hizmete girecek olan hastaneyle Simav halkının daha kaliteli sağlık hizmetine kavuşacağını belirten Tan, şöyle konuştu:

“Hastanemizi gezdik, dolaştık ve gördük ki hazır hale gelmiş. Hastanenin bir an önce bitirilmesi için geceli gündüzlü çalışan arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hastanenin temelini 2015 yılının ekim ayı içinde atmıştık. İki yıl gibi kısa bir zamanda hastanemiz faaliyete geçme durumuna geldi. Hastanemiz çok güzel olmuş. Son derece modern, son derece kullanışlı bir hastane olmuş. Simav ilçemize hayırlı olsun.”

İnceleme gezisine Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, Doç.Dr. İsmail Karakuyu, Simav Devlet Hastanesi Başhekimi Sertaş Eraslan ve AK Parti İlçe Başkanı Adil Biçer katıldı. AA

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir