DPÜ Kütahya’ya Değer Katanlar Ödül Gecesi’ne hazırlanıyor

1529

Dumlupınar Üniversitesi 25. Yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. 1992 yılında kurulan Dumlupınar Üniversitesi 25. yılını çeşitli etkinliklerle taçlandırıyor.

“25. Yıl Etkinlikleri” kapsamında yapılması planlanan bilimsel, kültürel, sosyal alanlarda birçok aktiviteye hazırlanan DPÜ, yepyeni bir etkinlikle Kütahya’ya değer katmaya devam ediyor. Planlanan etkinliklerden biri olan Kütahya’ya Değer Katanlar Ödül Gecesi çok yakında hayata geçecek.

“Bir değer de siz katın!” sloganıyla yola çıkan Kütahya’ya Değer Katanlar Ödül Gecesi, Kütahya için yapılan ve Kütahya’ya değer katan projelere dikkat çekmek, Kütahya için yapılan güzel projelere farkındalık oluşturmak amacıyla DPÜ rektörlüğünce organize ediliyor.

Kütahya’ya Değer Katanlar Ödül Gecesi için, şehre değer kattığına inanılan her proje aday gösterilebilecek. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, dernek, vakıf, topluluk gibi projeleri aday gösterilebilir. Projeyi proje yetkilileri ya da kurum yetkilileri aday gösterebileceği gibi herhangi bir projeden haberdar olmuş, Kütahya’ya değer kattığına inanan her vatandaş projeyi aday gösterebilir. Öncelikli hedefi şahsi maddi getiriler olmayan şehre bütünüyle değer katan, kamu yararına getirisi maddi getirinin üstünde olan projeler değerlendirme kriterleri arasında yer almakta.

Bu amaçla geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden duyurusu yapılan “Kütahya’ya Değer Katanlar Ödül Gecesi” için başvuru alımlarına başlandı. Şehre değer kattığına inanılan hayata geçmiş projelerle ilgili önerisi olanlar, 11 Aralık 2017 tarihine dek www.kutahyayadegerkatanlar.com adresinden başvuru yapılabilir.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir