Minikler ‘sevgi’de buluştu

1504

Kütahya’da, iki farklı okulun anasınıfı öğrencileri değerler eğitimi içerisinde yer alan ‘Sevgi’ kapsamında bir araya geldi.

Nene Hatun Anaokulunun ‘Kardelenler’ ve ‘Kelebekler’ sınıflarında öğrenim gören minikler, Mehmet Çini İlkokulu bünyesindeki ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

Beraberinde çeşitli hediyeler de götüren ‘Kardelenler’ ve ‘Kelebekler’, hediyeleri tanıştıkları akranlarına verdi.

Yapılan etkinlik hakkında bilgiler veren Nene Hatun Anaokulu Müdürü Güler Tonga, şunları kaydetti: “Ahlaki, kültürel, ruhsal, toplumsal ve bireysel alana ilişkin uygun duyarlılık geliştirmeyi ve bunları içselleştirmeyi içeren değerler eğitimini kurum olarak oldukça önemsiyoruz. İnsan yaşamının en önemli yanını oluşturan toplumsal ve insani değerlerden yardımlaşma, dürüstlük, sorumluluk, sevgi, hoşgörü, saygı, barış ve özgüven gibi kazanımları öğrencilerimize kazandırmak amacıyla yapılan çalışmalardır. Etkinlikler yapıyoruz. Değerler eğitimimizdeki “sevgi” kapsamında Mehmet Çini İlkokulumuzu miniklerimizle ziyaret ettik. Ziyaretimizde çocuklarımız birbirleriyle tanışarak kaynaştılar. Beraberinde getirdikleri hediyeleri akranlarına verdiler. Çocuklarımız birlikte oyunlar oynayarak gerçekten çok güzel bir gün geçirmiş oldular.”

Okul Müdürü Tonga, eğitimler kapsamında etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir