Güral Porselen’de muhteşem final

1365

Güral Porselen tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenen servisler arası ‘Geleneksel Futbol Turnuvası’ sona erdi. Şampiyon Paketleme takımını penaltılarda mağlup eden Fincan Torna-İdari takımı oldu

EGE’NİN EN BÜYÜK HALI SAHA ORGANİZASYONU

216 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen, Ege Bölgesi’nin en büyük halı saha organizasyonu olan ‘Geleneksel Futbol Turnuvasının’ final karşılaşmasına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, İl Defterdarı Ömer Faruk Önel, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Güral Porselen İcra Kurulu üyesi Naci Pekcan, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Kölgeli, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Güral Porselen çalışanları ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

ŞAMPİYON FİNCAN TORNA – İDARİ

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Güral Porselen servisler arası futbol turnuvasında final maçını Fincan Torna-İdari ile GP Paketleme servisi oynadı. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral’ın başlama vuruşunu yaptığı maçın normal süresi 3-3 berabere bitti. Şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında 6-5’lik skorla Paketlemeyi deviren Fincan Torna-İdari takımı, 1 ay süren turnuvada şampiyon oldu. Şampiyonun kupasını Vali Ahmet Hamdi Nayir verdi.

VALİ NAYİR’DEN TEŞEKKÜR

Ödül töreninde konuşan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir; “Bugün bizleri içinize alarak, bizleri de kendi içinizden saymanızın mutluluğunu yaşıyorum. Spor sağlık, yardımlaşma, dayanışma, özgüven ve ekip anlayışıdır. Bütün bunların hepsine bizim sanayicilerimizin de ihtiyacı var. Bu turnuvadan arkadaşlarımız inşallah, sağlığı ve ekip ruhunu kazanarak çıkmışlardır. Bu turnuvaya katılan her takımı ve sporcuyu birinci olarak görmek istiyorum. Yapılan bu etkinlikte sporcularımız arasında umarım, ekip ruhunu ve dayanışmayı sağlamıştır. Dile kolay olan 26’ncısı düzenlenen bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRAL’DAN BİRLİKTELİK VURGUSU

Turnuvadaki asıl amacın birliktelik olduğunu vurgulayan Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral; “Bizlere bu güzel günde eşlik eden herkese çok teşekkür ediyorum. Sahanın içine baktığımızda, küçük yaşlardaki evlatlarımızın koşuştuğunu görüyoruz. İşte bu turnuvanın amacı ve en güzel yanı aile olarak bir arada bulunabilmemiz. Eşlerimizle, kardeşlerimizle ve evlatlarımızla bir arada olabilmek. Buradaki asıl önemli olan bu birliktelik yer alabilmek. Sadece dereceye girenler değil, bütün katılımcılar bizim gözümüzde şampiyondur. Özellikle centilmence mücadeleleri için bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Devamında ve tekrarında fayda olan bu etkinliklerimizde, önümüzdeki yılda da bir arada olacağız” diye konuştu.

Güral Porselen İcra Kurulu üyesi Naci Pekcan ise işçiler arasında kaynaşmanın artırması hedeflenen turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek şampiyon olan takımı tebrik etti. Turnuvaya katılan ve ilk 4’te yer alan takımlara Kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir