LÖSEV’in “İyilikler Tırı” Kütahya’da

1444

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) yardım dağıtan “İyilikler Tırı” Kütahya’ya geldi.

Zafer Meydanına konuşlanan tırdaki, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda ve kırmızı et gibi yardım malzemeleri lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı.

LÖSEV Eskişehir Sorumlusu Meltem Durulgan, yaptığı açıklamada, İyilikler Tırı’nın 81 ili dolaşarak vakfa kayıtlı olan lösemili çocuklara yardım dağıttığını söyledi.

Bugün de Kütahya’da yardım malzemelerini dağıttıklarını belirterek, Durulgan, şöyle konuştu: “İyilik tırımızda bulunan kıyafet, oyuncak, temizlik maddeleri, gıda yardımı ile bize ulaşan her türlü bağışı dağıtmak üzere ailelerimizle bir araya geldik. Ailelerimizin ilgisi oldukça yoğun. Biz LÖSEV ailesi olarak bu yarımları yapmaktan oldukça mutlu oluyoruz. Gittiğimiz illerde LÖSEV gönüllüleri de bize destek vererek gerek ailelere ulaşmada gerekse yardımların dağıtılmasında bize yardımcı oluyorlar. Bun anlamda gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.”

LÖSEV’e bağışta bulunmak isteyenleri de beklediklerini ifade eden Durulgan, İyilik Tırı’nın Kütahya’dan sonra Balıkesir’e gideceğini sözlerine ekledi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir