TÜGVA ‘Evet’ için yürüdü

1679

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya Şubesi, ‘Evet’ yürüyüşü düzenledi. Yürüyüş sonrası açıklama yapan TÜGVA Kütahya Şube Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, Türkiye’nin istikrarı ve bekası için 16 Nisan’da ‘Evet’ diyeceklerini bildirdi.

“LİDERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAMAK İÇİN ‘EVET’ DİYECEĞİZ”

Cumhuriyet Caddesi Akdemirler İş merkezi önünde bir araya gelen TÜGVA üyesi gençler sloganlar atarak Zafer Meydanına kadar yürüdü. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Vakfın şube başkanı İsmail Çağlar Bayır, “Düşmanlarımız bütün kılıçlarını kuşanmış, aziz milletimize ve dünyanın tüm mazlumlarına karşı hamilik yapan ülkemize karşı durmuşlardır” dedi. 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün dış düşmanlarımızla bir olup Türk halkına işgal girişiminde bulunduğunu hatırlatan Bayırcı, şunları söyledi: “FETÖ, PKK ile birleşmiş ‘hayırda hayır vardır’ diyorlar. Biz hayrın ve şerrin yalnızca Allah’tan geldiğine inanarak, ezilmiş, sömürgeleştirilmiş tüm coğrafyaların ümidi olan liderimizin çıktığı yolda onu yalnız bırakmamak için ‘evet’ diyoruz.”

“16 NİSAN YÜZYILIN FIRSATI”

Burada bir konuşma yapan AK Parti Kütahya milletvekili Şükrü Nazlı da, “İçeride ve dışarıda kurulan kumpaslar, tehditler ve şantajlar ile iftira kampanyalarına karşı 16 Nisan günü tüm bunlarla hesaplaşma günüdür.16 Nisan iradeye kast edenlere karşı ‘evet’ cevabıyla bütün bunların hesabının sormanın günüdür. Bu yüzyılın fırsatı, 16 Nisanda ‘Evet’ ile bu toprakların gerçek sahibi milletimiz olacak inşallah. Onun için hep birlikte ‘evet’ diyeceğiz” diye konuştu.

“KÜTAHYA ‘EVET’ OYLARI İLE DERECE YAPACAK”

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise yaptığı konuşmada, “16 Nisan’da milletin ‘evet’ oyları ile sandıkları patlatarak kendi yoluna yön verecek. Artık milletin dediği, milletin istediği olacak. Milletin seçtikleri artık bizi yönetecek. Kütahya demokrasiye her daim sahip çıkmıştır. İnşallah bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Kütahya’da sadece ege bölgesinde değil, Marmara ve Akdeniz bölgesinde de evet oyların birinci çıkacağı il olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, sivil toplum örgütü temsilcileri, TÜGVA üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş, konuşmaların ardından sona erdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir