Mesire alanlarında referandum çalışması

1505

16 Nisanda yapılacak referandum öncesi siyasiler dur durak bilmiyor. Gece gündüz çalışmalarını sürdüren siyasiler mesire alanlarını da ziyaret ederek yeni sistemi anlattı.

Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmak için adeta gecelerini gündüzlerine katan AK Partililer, hafta sonlarını da boş geçirmedi. AK Parti teşkilatları, havaların ısınması ile birlikte mesire yerlerine akın eden vatandaşları ziyaret ederek yeni sistemi anlattı.

İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı referandumda Kütahya’nın rekor düzeyde ‘evet’ oyu kullanacağını söyledi. Cumhurbaşkanlığı sistemini herkese ve her yerde anlatmak için çalıştıklarını dile getiren Çetinbaş, “Bunun için teşkilatlarımızla birlikte her anımızı değerlendirmek adına durmaksızın çalışıyoruz. Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlarımız mesire alanlarına gelince biz de çalışmalarımızı buralarda sürdürüyoruz. Ve görüyoruz ki vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü var. 16 Nisanda inşallah ‘evet’ oyu kullanacaklarını bize ifade eden vatandaşlarımız çalışma şevkimizi artırıyor” diye konuştu.

Öte yandan AK Parti Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya’nın gözde eğlence ve mesire alanlarından olan şehzadeler parkında vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını sürdürürken Milletvekilleri İshak Gazel, Vural Kavuncu ve Ahmet Tan da ilçelerde referandum çalışmalarını sürdürdü.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir