Eski bakan yeni sistemi anlattı

1683

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Genel Başkan Başdanışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kütahya’da, Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı ile Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen “Neden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi” konulu konferansta konuşan Yıldız, katılımcılara yeni sistem ile ilgili bilgiler verdi.
Burada gençlere seslenen Yıldız, “Sevgili gençler biz bu devleti sizlere bırakacağız. Siyasi istikrar oluşmayan ülkede siyaset olmaz. 11 seçim kazandık, askeri üniforma giymiş hainler, Cumhurbaşkanının konuşmasında başka bir ilde orada dinleyen insanları almışlar yerine koyun sürüsü koymuşlar. Bu görüntü sosyal medyada yayılıyor. Bize şunu söylediler, ‘asfalt dökün, kaldırım yapın, çimleri sulayın sonraki işlere karışmayın. Sizler yolcusunuz, biz hancıyız. Siz bize bırakın’ dediler. Bir asker siyasete özeniyor olabilir. Bunun için üniformasını çıkarıp siyaset yapacak.” diye konuştu.
“Vesayet odaklı şerlere cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı vermeyeceğiz” de diyen Yıldız, yapılacak referandumun vesayet odaklarının son bulması adına da oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.
Yıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa öğrenciler ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir