Taşeron işçiler kadro için Ankara’da

2305

Türkiye genelinde kamuda çalışan sektör, şirket, kurum ayrımı yapmadan tüm taşeron işçilerin sesi olan Kamu Taşeron Çalışanları Platformu, taşeron işçilere kadro verilmesi konusunu konuşmak için Ankara’ya gitti.

Burada çeşitli ziyaretler gerçekleştiren platform üyeleri, referandum öncesi taşeron işçilerin kadroya alınması yönündeki taleplerini ilgililere iletti.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan platform sözcüsü Kadri Eroğlu, şunları söyledi: “Ülkemizin en üst düzey yetkilileri ile kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınması gerekliliğini görüştük. Bununla ilgili gerekli çözüm yolları sunarak kamudaki iş yaşamında kangren haline dönüşmüş bu sorunun tüm taşeron işçilerin kadroya alınması ile çözülebileceğini bildirdik. Taşeron çalışmasına sona ermesini ülkemize, vatandaşımıza asla yakışmayan bu çalışma koşullarının en kısa zamanda iyileştirilerek kadroya geçmeleri için Ankara’da temaslarda bulunduk. Tüm taşeron işçilerin kadroya alınıncaya kadar da bu mücadelemiz devam edecektir.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir