Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Kütahya Turizm Master Planı’nın sürdürülebilir ekoturizm ve açık alan rekreasyonu hedeflerine katkı sunmak amacıyla “KUTSO 100. Yıl Rotaları: Türkmen Dağı Doğa Yürüyüşü” etkinliği düzenliyor.
28 Haziran 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlik, PADOK katkılarıyla hayata geçirilecek. Türkmen Dağı’nın doğal güzellikleri eşliğinde yapılacak yürüyüşte katılımcılar yaklaşık 10 kilometrelik parkurda doğayla iç içe bir gün geçirme fırsatı bulacak.
Etkinlikle Kütahya’nın alternatif turizm potansiyeline dikkat çekilmesi, doğa turizmi farkındalığının artırılması ve KUTSO üyeleri ile doğaseverlerin bir araya getirilmesi amaçlanıyor.
KUTSO tarafından organize edilen yürüyüşün, kentin turizm çeşitliliğinin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.
Etkinliğe katılacakların, https://kutso.org.tr/tr/events/11/kutso-doga-yuruyusunde – bulusuyor sitesi üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor.
GÜLSEREN TURSUN
KUTSO’dan Türkmen Dağı’nda doğa yürüyüşü etkinliği


