Yeni sezon Cumartesi günü başlıyor

Kütahya’da geçtiğimiz yıl başlayan ve yaz boyunca hafta sonları devam eden Kütahya Yöresel Lezzetler ve El Sanatları etkinlikleri Cumartesi günü başlıyor.

Kütahya Belediyesinin kentin yöresel kültürünü oluşturan el sanatları ve lezzetlerini tanıtmak ve üreticilere katkı sunmak amacıyla tarihi Germiyan Sokak’ta geçtiğimiz yaz başlattığı etkinlikler için hazırlıklar devam ediyor.
Yöresel el sanatları ve lezzetleri buluşturacak etkinlik kapsamında 100’e yakın stant kurulacak.
Tamamen el emeği ürünlerin sergilenip satışa sunulacağı etkinlikler, 6 Haziran cumartesi günü düzenlenecek resmi açılışla başlayacak.
Açılışla ilgili Kütahya Belediyesinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da tarihi Germiyan Sokak’ta Kütahya’nın el emeği ürünlerinin ziyaretçilerin beğenisine sunularak satışının yapılacağı belirtildi.
6 Haziran cumartesi günü saat 12.00’de yapılacak açılışa tüm halkın davetli olduğu belirtildi.
GÜLSEREN TURSUN

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin