Türk Sağlık Sen Kütahya Şubesi Yeni Binasına Kavuşuyor

Türk Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet Ayata, şube olarak yeni hizmet binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını duyurdu.

Kütahya Şubesinin kendine ait yeni binasının yakın bir zamanda tamamen faaliyete geçeceğini açıklayan Ayata, açıklamasında şunları söyledi: “Türk Sağlık Sen Kütahya Şubemiz, bu gün itibari ile yeni hizmet binasına kavuşmuştur. Siz değerli üyelerimize bu güzel binamızı sunmaktan onur duyuyoruz. . Muhtemelen 1-2 ay içinde yeni faaliyet binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Başta Türk Sağlık Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci Bey olmak üzere tüm Genel Merkez Yöneticilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Türk Sağlık Sen ailemize hayırlı olsun.”
Türk Sağlık Sen Kütahya Şubesi yeni hizmet binasının Yıldırım Beyazıt Mahallesi Milli Eğitim Müdürlüğü yakınında olduğu öğrenildi.
GÜLSEREN TURSUN

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin