Zekâ Küpleri Yarışmasında madalyalar sahiplerini buldu

Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun ev sahipliği yaptığı Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.
Geleceğin stratejistlerini bir araya getiren “İlkokul ve Ortaokullar Arası Akıl ve Zekâ Oyunları Merkez İlçe Turnuvası”, büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) iş birliğiyle Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda, öğrenciler hem eğlendi hem de kıyasıya rekabet etti.
Gün boyu süren stratejik hamlelerin ardından kategorilerinde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Başarı elde eden minik dehalara madalyalarını İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Topuz takdim etti. Törende konuşan Topuz, öğrencilerin analitik düşünme becerilerini geliştiren bu tür etkinliklerin eğitimdeki önemine dikkat çekti.
Organizasyonun kusursuz ilerlemesinde büyük pay sahibi olan okul yöneticileri, gönüllü öğretmenler, profesyonel hakem heyeti ve tüm paydaşlara teşekkür edildi.
GÜLSEREN TURSUN

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin