Eskioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kütahya’da, vefat eden Aragonit Yapı Kimyasalları firmasının kurucusu, Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve sanayici Tolga Eskioğlu ve Umut Eskioğlu’nun babaları Bekir Eskioğlu, toprağa verildi.

Kütahya’da yaptığı önemli yatırımlar ve başarılı çalışmalarla bilenen, onlarca ülkeye ihracat yaparak kente önemli katkı sunan Aragonit Yapı Kimyasalları firmasının kurucusu Bekir Eskioğlu vefat etti.
Eskioğlu için Kütahya Ulu Cami’sinde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılanlar Eskioğlu ailesine taziyelerini iletti.
Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Eskioğlu’nun cenazesi Evliya Çelebi Mezarlığı’na defnedildi.
Eskioğlu’nun cenazesine, aile ve yakınlarının yanı sıra il protokolü, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş dünyası ve vatandaşlar katıldı.
Eskioğlu’nun vefatıyla ilgili Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nden bir taziye mesajı yayımlandı.
Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Bölgemizin gelişimi noktasında çok büyük gayretler sergilemiş sanayicimiz ve kıymetli büyüğümüz, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Sanayicilerimiz Sayın Tolga Eskioğlu ve Umut Eskioğlu’nun değerli babaları Sayın Bekir Eskioğlu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, aile ve tüm sevdiklerine sabır ve başsağlığı dileriz.”
MUSTAFA DEMİRBAŞ

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin