Vali Musa Işın gazetecileri ağırladı

Kütahya’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırlayan Kütahya Valisi Musa Işın, gazetecilerle Kütahya’yı konuştu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda Vali Musa Işın, Kütahya ve gündemdeki konularla ilgili gazetecilerle fikir alış verişinde bulundu.
Kütahya’nın geçmişte yaşadığı dezavantajlı durumunu son yıllarda ciddi anlamda avantaja dönüştürdüğünü belirten Vali Işın, kentin işsizlik diye bir sorununun neredeyse olmadığını, yatırımcı konusunda da önemli gelişmelerin yaşanmaya devam ettiğini söyledi.
Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurgulayan Işın, Kütahya’da göreve başladığımda da söylediğim gibi zor durumda olan kimse kalmayacak. Bu noktada elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine tekrarlıyorum, bir sorunu, derdi olan varsa bana gelsin, ben buradayım. Devletin temsilcisi olarak vatandaşımızın yanındayım.” diye konuştu.
Programa katılan gazeteciler de Vali Işın’a kabullerinden dolayı teşekkür ederek Kütahya ve gündeme ilişkin fikirlerini ifade etti.
RAMAZAN DOĞAN

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin