Çocuklar Filistinli akranları için resim çizdi

Kütahya’da Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek için ‘Filistinli Çocuklar İçin Çiz’ etkinliği düzenlendi.

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği ve Yetim Vakfı Kütahya Temsilciliğince Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, Filistinli akranları için kurdukları hayalleri ve İsrail’in yasa dışı ele geçirdiği gemileri resmetti.
Kütahya Zafer Meydanı’ndaki ‘Filistinli Çocuklar İçin Çiz’ etkinliğine çocuklar ile yakınları ilgi gösterdi. İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Çocuk Birimi’nden Ali Asaf Barut, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların Filistin farkındalığını artırmak için etkinliği düzenlendiklerini söyledi.
Çocukların Filistin ile ilgili düşüncelerini hazırlanan tuvale aktardığını ifade eden Barut, etkinlikte oldukça anlamlı resimlerin çizildiğini anlattı.
Çocukların yüzlerinin de boyandığı etkinlikte çeşitli hediyeler dağıtıldı.
GÜLSEREN TURSUN

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin