Okul güvenliği masaya yatırıldı

Kütahya’da 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlamasından dolayı düzenlenen Okul Güvenliği Toplantısı’nda alınan ve alınacak tedbirler görüşüldü.

2025-2026 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Musa Işın’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, jandarma, emniyet ve ilgili kurum yöneticileri katıldı. Hırsızlık olaylarının önlenmesi, okul çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, asayiş ve trafik güvenliği konularının görüşüldüğü toplantıda mevcut durum değerlendirildi ve alınması gereken ilave tedbirler ele alındı.
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarı ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Vali Musa Işın, sorunsuz bir eğitim yılı için çalışıldığını belirtti.
GÜLSEREN TURSUN

Bir Cevap Yazın

Kütahya Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin