Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 2025 yılı özel yetenek sınavları devam ettiği bildirildi.
DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesinde Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen 2025 Özel Yetenek Sınavına Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, Resim Bölümü ile Seramik ve Cam Bölümüne yerleşebilmek için toplam 650’ye yakın öğrenci adayı katılıyor.
DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğrencilerin yakınlarıyla bir araya gelerek bahçede sohbet etti. Kızıltoprak sınava katılan öğrencilerin ailelerine üniversitenin imkanları ile ilgili kısa bilgiler verdi.
Güzel Sanatlar Fakültesinin Özel Yetenek Sınavlarının sonuçları, sınav jürisinin değerlendirmesinin ardından fakültenin internet sitesinden duyurulacak. Adaylar kayıt süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye fakültesinin internet sitesi ve sosyal medya sayfalarından ulaşabilecek.
HABER MERKEZİ


