OEDAŞ’tan gazetemize nezaket ziyareti

266

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu ve beraberindekiler, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yapılan ziyarette konuşan Mumcu, basın mensuplarının önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek gazetemiz personelinin gününü kutladı.
OEDAŞ olarak Kütahya’da yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler paylaşan Mumcu, Kütahya’nın elektrik enerjisini kesintisiz bir şekilde almaya devam etmesi için ekiplerinin 7 gün 24 saat esasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Mumcu, çalışmalarının kamuoyuna duyurulması konusunda da gazetecilerden önemli destek gördüklerini sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Doğan da, gazete olarak doğru ve ilkeli yayıncılık yapmayı sürdürdüklerini aktardı.
Kütahya faydasına olan işleri her zaman desteklediklerini, bu anlamda OEDAŞ’ın Kütahya yararına olan her çalışmasını anlamlı bulduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Mumcu ve ekibine teşekkür etti.
Ziyarete, OEDAŞ Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu’nun yanı sıra, OEDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat Tayfur İnay, OEDAŞ Kütahya İdari İşler ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Uğur Cebeci de katıldı.
AHMET ORUÇ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir