Turnuvanın Şampiyonu Şehitler Ortaokulu

1248

Kütahya’da eğitimciler arasında düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu Şehitler Ortaokulu ekibi oldu.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.
“Spor kardeşliktir, dostluktur” sloganıyla 4 Grup, 20 Takım, 48 maç ve toplamda 240’e yakın eğitim çalışanı ile başlatılan ”Eğitim Çalışanlarımızın Voleybol Turnuvası”nın’ 3’üncüncülük ve final müsabakaları ödül törenini düzenlendi.
Törene, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Köse, Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Demir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Topuz, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kutlu Varmaz katıldı.
Turnuvada “en”ler de belirlendi. Turnuvanın en iyi pasörleri kategorisinde Linyit Ortaokulundan Selim Dündar ve Kılıçaslan Anadolu Lisesinden Refik Halit Yücesoy; En iyi savunma yapan oyuncular: Kılıçarslan Anadolu Lisesinden İsmail Bozdemir ve Linyit Ortaokulundan Kadir Şahin; En iyi servis atan Oyuncular: Linyit Ortaokulundan Selim Kuz ve Şehitler Ortaokulundan Emre Şahin; En iyi smaçörler: Altıntaş Eğitimden Mert Gezer ve Şehitler Ortaokulundan Harun Yaman; En iyi blok yapan oyuncular: Şehitler Ortaokulundan Malkoç Yıldırım ve Altıntaş Eğitimden Eray Demirel; Turnuvanın Fair Play Ödülüne Layık Görülen Oyuncular; Şehitler Ortaokulundan Soner Ceylan, Fatih Ortaokulundan Erkan Çolak ve Saka Ortaokulundan Mustafa Güneş; Turnuvanın En Değerli Oyuncuları; Kılıçarslan Anadolu Lisesinden Kadir Güneş ve Şehitler Ortaokulundan Cuma Sonyürek oldu.
Kılıçarslan Anadolu Lisesinden Fahri Erkut, Altıntaş Eğitimden İbrahim Ilık ve Şehitler Ortaokulundan Mesut Karaca ise Turnuvanın En Başarılı Antrenörleri seçildi.
Turnuva 4’üncüsü Kılıçarslan Anadolu Lisesi, Turnuva 3’üncüsü Linyit Ortaokulu, Turnuva 2’incisi Altıntaş Eğitim ve Turnuva Şampiyonu Şehitler Ortaokuluna Şampiyonluk Kupası, madalya ve hediyeleri takdim edildi.
Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Köse, burada yaptığı konuşmasında, “Turnuva boyunca emek veren tüm eğitim çalışanlarımıza, hakemlerimize, gözlemcilerimize ve Voleybol il temsilcimize teşekkür ederiz.” dedi.
Tören, turnuva anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir