Türk Kızılay’dan Sakatlar Derneğine 3 Aralık ziyareti

449

Türk Kızılay Kütahya Kadın Başkanı Semra Sarıışık Tozaraydın ve yönetimi ile Genç Kızılay Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sakatlar Derneğini ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar ile üyeleri Kızılay heyetlerini dernek binasında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yakar, Türk Kızılay Kütahya Şubesinin desteklerini her zaman gördüklerini belirtti.

Türk Kızılay Kütahya Kadın Başkanı Semra Sarıışık Tozaraydın da Yakar ve üyelerinin Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Özel günlerin toplumda farkındalık oluşturduğuna dikkati çeken Tozaraydın, toplumda kendilerine ihtiyaç duyulan her noktada var olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kadın kollarının ardından genç Kızılay Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kızılay gönüllüleri de derneğe ziyarette bulundu. Dünya Engelliler Günü nedeniyle elleriyle hazırladıkları çelengi Başkan Yakar’a sunan gönüllüler, tüm engellilerin Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Duygusal anlar yaşayan Başkan Yakar, gençlere teşekkür etti.

RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir