YEDİGÖLLER 100. YIL PARKINA VATANDAŞLARDAN TAM NOT

575

Kütahya Belediyesi tarafından yapılan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı vatandaşlardan tam not alırken parkın yapımı kadar güzel kullanılması ve korunmasının da bir o kadar önemli olduğuna vurgu yapıldı.

100. YILA 100 YIL İSMİ

Kütahya-Tavşanlı yolu yakınlarındaki göller bölgesinde 255 bin metrekare alana inşa edilen park

Türkiye Cumhuriyetinin 100’üncü yılı olması nedeniyle Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı olarak adlandırıldı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim’de açılışı yapılan park, vatandaşlardan tarafından çok beğenildi.

VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENDİ

Park ile ilgili görüşlerine başvurulan onlarca vatandaş, parkı çok beğendiklerini belirterek emekleri geçenlere teşekkür etti.

Vatandaşlar, görüşlerini şu ifadelerle dile getirdi: “Kütahya’mıza çok güzel bir yer kazandırılmış. Atıl bir alanın böyle değerlendirilmesi bizleri memnun etti. Devamını bekliyoruz. Ailecek gelinebilecek güzel bir ortam olmuş. Burada ailecek gelip güzel vakit geçireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

KORUMAK YAPMAK KADAR ÖNEMLİ

Diğer yandan yapılan çalışmaların yapılması kadar güzel ve temiz kullanılarak korunması da büyük önem taşıyor.

Bu konuda da daha önceki hizmet açılışlarında konuşan Belediye Başkanı Alim Işık, “Bu emeğin korunması yapılması kadar önem arz ediyor. İnşallah koruyarak bu tür kıymetli alanları gelecek nesillere aktaracak şekilde yapılan hizmetlere zarar vermeden kullanırsak biz daha mutlu olacağız” ifadelerini kullanmıştı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir