Kütahya kabuğunu kırıyor

810

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, tarihsel ve yaygın bir söylem olarak “Kütahya’nın lobisi yok” kanaatini kıracak etkinliklerden biri olarak gördükleri bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir Kütahya Tanıtım Günleri programına katıldıklarını, Kütahya’nın her geçen gün kabuğunu biraz daha kırarak gelişim kaydettiğini bildirdi.

İzmir Karşıyaka’da düzenlenen ve 4 gün süren tanıtım günlerinin, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hem İzmir’de yaşayan Kütahyalıların hem de İzmirlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Tanıtım Günleri için İzmir’e giden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Kütahya’yı temsil eden kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Önsay, şunları kaydetti: “Kütahya’mızı en iyi şekilde temsil eden Belediye Başkanlarımıza, Kültür Müdürlüğümüze, kadın kooperatiflerimize çok teşekkür ediyorum.
İzmir’den sonra İstanbul, Ankara ve Bursa’daki hemşerilerimizle buluşacağımız Kütahya Tanıtım Günlerini de organize etmemiz gerekiyor.
Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum ve İş Dünyası olarak şehrimizin tanıtımına katkı sunmak hepimizin görevidir. Son dönemde yakaladığımız birlik ve beraberlik havasının bizi bu hedeflere ulaştıracağına inanıyorum.” EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir