Kütahyalılar Sanata Doydu

1146

Kütahya Belediyesinin Kütahyalılarla buluşturduğu 1. Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali, yoğun bir ilgiyle takip edildi. Kütahya Belediyesinin bahçesini dolduran Kütahyalılar, sahne alan sanatçıların performanslarıyla sanata doydu.

Kütahya Belediyesinin organize ettiği, birçok ülkeden ve ülkemizin çeşitli illerinden şair, ozan, dansçı ve sanatçının katıldığı 1. Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali, Kütahyalıların beğenisini topladı.
Sahne alan sanatçılara tek tek teşekkür ederek hediyelerini takdim eden Belediye Başkanı Alim Işık, “Biz, kültür ve sanatta marka olmuş, dünya markası iki üstadın şehriyiz. Bu iki üstadımızdan birisi Hisarlı Ahmet, diğeri de Ahmet Yakupoğlu. Geçen yılki sezonumuzun adını Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu demiştik. Bu sene Hisarlı Ahmet Kültür ve Sanat Sezonu’nda böyle bir uluslararası etkinlikte bizi gerçekten onurlandıran bu güzel sanatçılarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu şehir onları unutmayacak. İnanıyorum ki bundan sonraki festivallerde mutlaka bu sanatçılarımızı şehrimize yine davet edeceğiz. Emeğinize, ağzınıza, yüreğinize sağlık. Bizi sanata doyurdunuz” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir