KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ!

1179

Kütahya’da son zamanlarda uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen başarılı operasyonlarda birçok zehir taciri yakalandı. Kütahya Valisi Ali Çelik, yapılan operasyonlarla zehir tacirlerinin kökünün kazınacağını belirtti.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. Emniyet birimlerince yaklaşık 4 aylık süreçte zehir tacirlerine yönelik tam 450 operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 650 kişi de yakalandı.
Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili paylaşımda bulunan Vali Ali Çelik, “Bu şehirde uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmayacağız, evlatlarımızın zehirlenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. 1 Ocak-17 Mayıs tarihleri arasında emniyet güçlerimiz 450 operasyonda 650 kişiyi yakaladı. Tebrikler Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü.” ifadelerini kullandı.
İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı da, uyuşturucu ve kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bilgilendirici broşürleri her yere yapıştırıyoruz. Amacımız bu sene sonuna sokakta uyuşturucu satışını sıfırlamak” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir